Over mij

Claudia Teunissen (1975)

‘Je hebt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken’

Als jong meisje maakte ik mijn eerste vliegreis en daar is mijn liefde voor hospitality geboren. De ontmoeting met een vriendelijke en gastvrije stewardess, een prachtig hotel met een professionele receptie, de perfecte aankleding van de dinertafel, het internationale aspect … het zaadje was geplant, in deze wereld wilde ik later werken.

Deze ervaring, gecombineerd met mijn enthousiaste en creatieve persoonlijkheid én mijn oprechte interesse in mensen leidde tot een studie aan de Hogere Hotelschool. Mijn eerste baan? Stewardess bij Martinair Holland. Zo heb ik heel wat internationale luchthavens gezien. Ik genoot van de diverse landen die ik bezocht, de internationale gasten en de heerlijke verblijven in diverse hotels. Hierna volgden banen in de hotellerie en het bankwezen.

Inmiddels ben ik wat jaren ouder en woon ik samen met mijn man, dochter en zoon in Arnhem. Meer dan 15 jaar ervaring in zowel toerisme, hotellerie als congresbranche heb ik in 2014 samengebracht in mijn eigen bedrijf, Gastvrije Evenementen.

  Gastvrijheid, organiseren, ontzorgen en verbinden
zijn de 4 kernwaarden waar mijn bedrijf op is gebouwd.
Mix dit met een flink portie enthousiasme en creativiteit
en je hebt mij als persoon aardig in de picture. 

Wat ik verder belangrijk vind, is loyaliteit en integriteit. Ben ik niet aan het werk, dan ben ik bij mijn gezin en vind ik het fijn om lekker te koken of een goed boek te lezen. Ook kan ik enorm genieten van een fijne vakantie in Frankrijk, waar we de plaatselijke rommelmarkten afstruinen en een lekker drankje drinken op een terras.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen voor jou als ondernemer kiezen, omdat er een klik is. En omdat ze zichzelf een beetje in jou herkennen. Het spreekt voor mij voor zich, dat ik daarnaast voor een oplossing zorg voor hun probleem. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat ze niet weten waar te beginnen bij de organisatie van een event.

Volg je mij al op social media?

Daar deel ik regelmatig tips, inzichten en ideeën en leer je me nog beter kennen. Je vindt me op LinkedIn, Facebook en Instagram!

Als wij een gastvrouw nodig hebben bij een van onze beurzen of congressen werken we graag met Claudia samen. Claudia is gastvrij en enthousiast en zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt.