Referenties

Claudia heeft nu een aantal keer een evenement van het H2 Platform tot volle tevredenheid ondersteund in 2017, 2018 en 2019. Bij volgende evenementen zullen we zeker weer van haar diensten gebruik maken. Claudia denkt in de aanloop proactief mee, communiceert goed en gemakkelijk (zowel mondeling als schriftelijk), komt haar beloftes na en is tijdens de uitvoering van het evenement flexibel en gastvrij en stelt de mensen op hun gemak. Ook de nazorg vergeet zij niet. Kortom: voor uw evenement bent u bij Claudia aan het juiste adres.

Jean-Paul de Poorter

Secretaris , H2 Platform

Als wij een gastvrouw nodig hebben bij een van onze beurzen of congressen werken we graag met Claudia samen. Claudia is gastvrij en enthousiast en zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Isa Putman

Event & Sales Development Manager, DLG Benelux

Ik heb Claudia leren kennen als een echte verbinder en netwerker. Met haar van nature enthousiaste en vriendelijke uitstraling weet zij ondernemers met elkaar in contact te brengen. Door haar professionaliteit zal zij nooit het uiteindelijke doel, uit het oog verliezen, en gaat zij altijd voor optimaal resultaat, waarbij de factor mens centraal staat.

Remon Wunderink

Vestigingsmanager, Makro Nijmegen